20 januari 2013

Breaking Bad

Sitter just nu och mumsar på lite kvarg blandat med hallon och fruktsallad framför ett avsnitt Breaking Bad med min pojk, dock äter han glass istället för kvarg.

Idag har det mest bara varit jobb så nu tar vi det lugnt i soffan och laddar upp inför imorgon då det blir jobb och träning!

4 kommentarer:

  1. Slå han på fingrarna... Förresten vill jag fortfarande ha träningsbild på honom eftersom snacka går ju, men är han lika duktig på gymmet också som du? ;) "pic or it never happend"

    SvaraRadera
  2. Han försöker gå upp i vikt så han får väl det men tycker han borde trappa ner på sötsakerna men han vill ju inte lyssna ;)

    Haha kan försöka smygfota honom imorgon på gymmet ;) han har biffat upp sig lite iaf måste jag säga!

    SvaraRadera
  3. Haha riktig mat och gainer äre som gäller isf, gå upp i vikt är jag expert på hehe :D gainer blandat med gammeldagsmjölk 3,5-4,5% dubbla såna per dag och sen vanliga måltider då blire uppgång! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo han kör på gainer som mellanmål och efter träning och riktig mat med såklart men han äter mycket sötsaker med, för mycket enligt mig! Ska be honom väga sig så man kan se på ungefär hur mycket han har gått upp, tänkte göra ett inlägg om honom imorgon när jag samlat lite info och bilder ;) haha han kommer hata mig, dont tell!

      Radera